fredag den 24. august 2012

Tidens Fylde

Huha dada som Tiden flyver!!

Nu er det snart et år siden mit seneste indlæg! Altså!!!
Det er ikke fordi, der ikke er sket noget, blevet kreeret noget, det er bare....
Efteråret 2011 gik med at lave en installation til årets Prokk-udstilling. Denne gang blev den afholdt i Filmbyen, med titlen TRANSFORM.Jeg lavede en installation, hvor jeg byggede et cirkulært rum, med ind- og ud-gange som to "gallakse-arme". Se mere på nedenstående link

http://prokk.dk/ProKK-aktiviteter/TRANSFORM%202011/Projekter/21/Projekt-21.htm


Det var helt vildt fantastisk, så megen respons jeg fik på installationen. Både fra publikum og kolleger. Fra børn i 5-årsalderen, der følte sig draget af lydene, men lidt skræmte af den dunkle belysning, til mænd i firserne, der havde samlet på ure hele livet... Herligt!!
Både barndomsminder, filosofiske reflektioner over begrebet tid, tidens mantra: "stress" og meget andet blev vendt. En tilbagevendende respons var: "Det er som at være i en TIDSLOMME, når man står inde i cirklen og lader øjnene vænne sig til den svage belysning, og lader ørene samle lydene til et hele".
Nogle oplevede urenes tikken og bimlen ude af takt som vildt irriterende og stressende, andre oplevede det kontemplativt og andre syntes bare det var en "vildt fed aha-oplevelse" :-)
Jeg er dybt taknemmelig over den megen respons og at projektet lykkedes. (Det blev bygget op på 4 dage. OG jeg har ikke lavet installationer som sådan før!)


Ingen kommentarer: